neděle 6. října 2019

Letní závodění

Je tu podzim a s ním čas na zamyšlení a bilancování. Letos jsem celé jaro podřídil jedinému cíli - ME v terénním triatlonu. To se uskutečnilo v rumunském Targu Mures hned na začátku prázdnin. Vysvědčení za mne rozdala kolegyně, a tak jsem mohl včas vyrazit do Rumunska. Akcička to byla pěkná, neboť jsme si s Petrem Velíškem (repre do 23 let) dobře rozuměli. Dále naši výpravu doplnila Pavlína Vargová a Jarda Balatka. Kromě terénního triatlonu nás čekal také o pár dní později duatlon, na který jsme se museli přesunout více do nitra Karpat. Na triatlon se k nám přidal také náš dlouhodobě nejlepší teréňák - Honza Kubíček. Po příjezdu a prvním okouknutí trati kola mi naskočilo pár vrásek. Čekal jsem něco jednoduššího. Po dvou trénincích a pár fíglech, které mi Petr poradil, jsem se na závod již těšil v nejlepší letošní formě. Po plavání jsme do dlouhého kopce vyjeli ve čtyřech. Nikomu se moc nechtělo dopředu, tak jsem za to vzal. V technických pasážích se ukázal lepší Španěl, který se mi v polovině kola dokonce vzdálil. Před přezouváním na běh jsem ho však dojel a v poslední disciplíně jsem mu výrazně utekl. Samozřejmě, že jsem měl velikou radost. Ale když je člověk dobře připraven a všechno klape tak, jak má, nakonec vám to připadá snadné.
Zbytek sezony za moc nestál. Potýkal jsem se s lehkou ztrátou motivace a zraněnými lýtky. Ani jsem neobjel dostatečné množství závodů v Jihočeském poháru, takže jsem neobhájil stříbrnou pozici z loňského roku. Těším se na běžky.

1 komentář:

  1. JM Hospitality Inc. to offer Evolution Gaming - JtmHub
    JM Hospitality Inc. will offer Evolution 목포 출장안마 Gaming 여수 출장마사지 to the casino 사천 출장마사지 floor at Jambore on 포천 출장마사지 Sunday. The company's 보령 출장안마

    OdpovědětVymazat